Най-добри балсами и серум за растеж на мигли. Продукти за растеж на мигли. Серуми за мигли

Най-добри балсами и серум за растеж на мигли. Продукти за растеж на мигли. Серуми за мигли

С помощта на добре подбрана козметика за поддържане, миглите могат не само да бъдат сгъстени и удължени, а също така да бъде подобрено общото им състояние. Балсамите и серумите за мигли са с така подбрани формули, че да бъдат безопасни за чувствителните очи и същевременно да предизвикват впечатляващ ефект.

Кой балсам е най-добрият? Коя марка да предпочетете: Nanolash, Eveline или Revitalash? Тази статия ще се опита да Ви подскаже. Виж продукти за растеж на мигли

Cеруми за мигли днес са много популярни и всъщност жените не могат да си представят ежедневните козметични грижи без тези препарати. Нищо чудно, с тяхна помощ миглите могат да се възстановят, подсилят и удължат и даже да бъде забравено използването на туш. Внимание обаче – ключът за постигане на обещаните ефекти е системното им прилагане.

Не може да се разчита , че след трикратно използване миглите ще изглеждат както на рекламата. В тази статия ще се концентрирам на популярните марки и ще напиша какво представлява серумът за мигли и от какво да се ръководим при избора на такива козметични средства.

Балсам или серуми за мигли

Като начало си струва да знаем по какво се различават тези два вида козметика. Най-просто казано, серумът има по-концентрирани активни съставки спрямо балсама, благодарение на което проявява по-интензивни подържащи свойства.
Задачата на този продукт е силното подхранване, което се постига чрез достигане до по-дълбоките части на кожата, улеснено от леката и водниста консистенция. Това разграничаване се отнася за традиционните козметични средства и няма съмнение, че серумите и балсамите се разглеждат като две отделни продуктови групи.

серуми за мигли

По отношение на миглите, обаче, всеки серум е балсам. Доскоро серум за мигли се наричаше само балсамът с четчица, чрез която той се поставяше на линията на миглите, за да достигне до фоликулите и да подсили космите отвътре. В днешно време по-често се използва терминът балсам за мигли, защото по-добре описва действието на продукта.

Обобщавайки, двата термина по отношение на миглите са взаимозаменяеми и означават едно и също козметично средство, с едни и същи свойства, за постигане на един и същ ефект.

Най-добрият серуми за мигли … кой именно?

Избирайки козметичен препарат, най-често се ръководим от обещанията на производителя и разчитаме на бърз ефект. Всъщност много по-важно е съдържанието на препарата и марката. Фаворитите са трима: Nanolash, Eveline и RevitaLash. Но да караме поред.

Балсамът има за задача преди всичко да стимулира миглите към естествено нарастване и да задържа тяхното опадане, а освен това трябва да им придаде красив блясък. Някои балсами се използват и за основа под грима. Обикновено първият ефект може да се забележи след 3-4 седмици при поставяне 2 пъти дневно ( сутрин и вечер).

Cеруми за мигли са достъпни в две разновидности – с четка за полагане върху самите мигли и с четчица за рисуване за поставяне на линия в основата на миглите.

В съдържанието трябва да търсим естествените съставки. Например, RevitaLash съдържа богати на деоксиданти извлеци от женшен, зелен чай, сабалова палма или пшеница.

Добрият серум за растеж на мигли трябва да съдържа рициново масло, кератин, провитамин В5 и витамин Е.

Може да се срещне също съставката биматопрост, която е доста противоречива по отношение на нежелани странични ефекти (например потъмняване на кожата около окото, дълготрайно зачервяване на конюнктивите или повишаване на вътреочното налягане), но показва изключителни свойства, защото предизвиква много интензивно нарастване на миглите. Проверете също дали продуктът е преминал дерматологични и офталмологични изпитания.

Кой серуми за мигли да изберем: Nanolash, Eveline или RevitaLash?

На пазар водещи в Cеруми за мигли са марките RevitaLash, Eveline и Nanolash. Трудно е да се определи кои продукти се проявяват най-добре, защото всичко зависи от личните предпочитания и от състоянието на миглите.

Eveline е полска марка, предлагаща серум за растеж на мигли 3w1 и даже 8w1, за които има добри оценки напр. в сайта Wizaz.pl. Нейните балсами са подходящи като основа под туша за мигли – усилват неговото действие и увеличават трайността му. Марката дължи своята популярност не само на бързия ефект, а преди всичко на цената – серум за растеж на мигли представлява разход от порядъка на 6 BGN.

Nanolash често се появява на първите места на ранг листите.
Препоръчва се при удължени мигли по метода 1:1, които изискват деликатни грижи. Тук серумът се справя идеално: въпреки меките съставки действа ефикасно, ускорява естественото нарастване на миглите и значително ги укрепва. Козметичните препарати Nanolash не са от най-евтините; балсамът струва около 60 BGN.

RevitaLash е друга първокласна марка , която е известна от една красива история. Д-р Майкъл Бринкенхоф подарява балсама на жена си Гейл, болна от рак, която изгубила миглите си след химиотерапия. След 5 седмици миглите се възстановили и днес козметичните препарати с марка RevitaLash е са широко препоръчвани за въстановяване на мигли след болестни състояния, въпреки че съдържат споменатия вече биматопрост, а всъщност – неговата производна Dechloro Dihydroxy Difluoro Ethylcloprostenolamid.

Защо си струва да се използват серум за растеж на мигли? продукти за растеж на мигли!

Трайността на миглите е от 3-6 месеца, след което космите опадат. Фазата на израстване е през първите 30 дни, след това настъпва стационарна фаза, по време на която миглите се удължават по естествен път. Задачата на балсама е удължаването на тези фази с помощта на съставки като хиалуронова киселина, растителни екстракти или пантенол, които имат свойството да усилват, сгъстяват и удължават миглите.

И което е най-важно – серумите и балсамите за мигли могат да се ползват и от хора с дълги, но тънки мигли, тъй като чрез тях могат да ги усилят и удебелят. Добрият серуми за мигли, използван търпеливо и систематично, ще направи по-изразителен очния контур и ще предизвика ефект на кокетна и гъста сянка на ресниците. Виж продукти за растеж на мигли


pl fr it es pt cs de hu sk el

Алтернативни продукти
лечение на акне: най-добрият антибиотик и крем за акне. Витамини и мехлеми
крем за разширени вени: Ефективни лекарства и най-добрият мехлем за разширени вени.
Гъбички по ноктите на краката: Крем, лекарство, хапчета за гъбички по ноктите
витамини за коса: Най-добрите продукти за коса, ампули за растеж на косата
хранителни добавки за стави: Билкови продукти лекарства и мехлеми за болки в ставите

Как пишем отзиви за продукти?

За да направим нашите отзиви възможно най-полезни, първо проверяваме цялата информация за рецензирания продукт, която производителят представя. Знаем, че всеки рекламира и препоръчва своите продукти, независимо от техните недостатъци.

Най-важният етап от формирането на прегледа е тестът. Тестваме всеки продукт поне 2 месеца. По това време го използваме като обикновени потребители, за да тестваме неговата ефективност.
За да бъдем авторитетни, ние не се спираме на собствения си опит – събираме отзиви от други потребители на същия продукт, за да можем да знаем различни гледни точки. Това ще ни помогне да определим кой точно трябва да препоръча продукта и кой не трябва.

Също така знаем, че част от потребителите ще търсят други, подобни продукти от категорията, която ги интересува, така че винаги ги поставяме под прегледа. По този начин читателите имат възможност да ви.